Novoroční předsevzetíNovoroční předsevzetí 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Velký roční horoskop na rok 2018Velký roční horoskop na rok 2018 Je naše dítě zralé na vstup do školy?Je naše dítě zralé na vstup do školy?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.01. 2018
Dnes má svátek Vladislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Brambory zapečené s tvarohem a slaninou

fotka Brambory zapečené s tvarohem a slaninou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Brambory zapečené s tvarohem a slaninou :

1 kg brambor  |  sůl  | 300 g tvarohu  | 1/2 šálku husté kysané smetany  | 100 g slaniny  |  pažitka

Postup přípravy receptu Brambory zapečené s tvarohem a slaninou :

Uvařené brambory oloupáme a nakrájíme na plátky.
Tvaroh prolisujeme, rozmícháme s tukem zbylým po vyškvaření slaniny, zjemníme smetanou a osolíme.
Do ohnivzdorné mísy vymazané tukem dáme vrstvu brambor, na ně tvaroh, dále uškvařenou slaninu, sekanou pažitku a nakonec vrstvu brambor. Povrch pokropíme tukem a smetanou.
Zapečeme dozlatova v troubě.


Fotky receptu Brambory zapečené s tvarohem a slaninou :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brambory zapečené s tvarohem a slaninou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !