Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 19.09. 2018
Dnes má svátek Zita
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Brambory zapečené v alobalu

fotka Brambory zapečené v alobalu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Brambory zapečené v alobalu:

800 g brambory  | 100 g slanina  | 2 ks cibule  | 5 stroužků česnek  | 1 ks pórek  | 150 ml červené víno  | 1 lžička kari  | 1 lžička sladká paprika  |  pepř, sůl

Postup přípravy receptu Brambory zapečené v alobalu:

Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. V pánvi orestujeme na kostičky nakrájenou slaninu, cibuli a na kolečka nakrájený pórek s česnekem. Zalijeme červeným vínem, ochutíme a krátce povaříme. Na alobal rozložíme brambory, přidáme směs, pevně zabalíme a pečeme asi 15 minut v rozpálené troubě.


Fotky receptu Brambory zapečené v alobalu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brambory zapečené v alobalu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !