Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brambory zapečené v alobalu

fotka Brambory zapečené v alobalu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 15

Použité suroviny receptu Brambory zapečené v alobalu:

800 g brambory  | 100 g slanina  | 2 ks cibule  | 5 stroužků česnek  | 1 ks pórek  | 150 ml červené víno  | 1 lžička kari  | 1 lžička sladká paprika  |  pepř, sůl

Postup přípravy receptu Brambory zapečené v alobalu:

Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. V pánvi orestujeme na kostičky nakrájenou slaninu, cibuli a na kolečka nakrájený pórek s česnekem. Zalijeme červeným vínem, ochutíme a krátce povaříme. Na alobal rozložíme brambory, přidáme směs, pevně zabalíme a pečeme asi 15 minut v rozpálené troubě.


Fotky receptu Brambory zapečené v alobalu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brambory zapečené v alobalu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles