Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.04. 2018
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Brambory zapékané s tlačenkou a kyselým zelím

fotka Brambory zapékané s tlačenkou a kyselým zelím
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Brambory zapékané s tlačenkou a kyselým zelím:

1 kg vařených brambor  | 300 gramů kyselého zelí  | 250 gramů červené tlačenky  | 250 ml vývaru  | 2 vejce  | 40 gramů másla  | 50 gramů strouhanky  |  sůl

Postup přípravy receptu Brambory zapékané s tlačenkou a kyselým zelím:

Zapékací mísu vymažeme máslem a naklademe do ní vrstvu nakrájených brambor, vrstvu zelí a vsrtvu tlačenky. Střídavě pokračujem a končíme vrstvou brambor. Povrch pokropíme rozpuštěným máslem. Dáme péct asi na 10 minut a pak zalijeme osoleným vývarem, ve kterém jsme rozkvedlali vejce. Povrch posypeme strouhankou, opět pokapeme máslem a dopečeme asi 30 minut.


Fotky receptu Brambory zapékané s tlačenkou a kyselým zelím:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brambory zapékané s tlačenkou a kyselým
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !