Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brambůrčin mls

fotka Brambůrčin mls
Vložil:
Porcí:7
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Brambůrčin mls:

Skleničky 1,5-2 dcl  | 750 g tvarohu ve vaničce plnotučného  | 1 vanilkový pudink  | 0,5 l mléka  | 1 vanilkový cukr  |  cukr moučka  | 100 g čokolády na vaření  | 150 ml smetany 12%  | 0,5 cl rumu  |  Sezóní ovoce

Postup přípravy receptu Brambůrčin mls:

Bílá náplň
Uvaříme pudink necháme vychladnout. Vychladlý pudink rozšleháme, aby tam nebyly hrudky a přidáme vanilkový cukr nebo celou vanilku(lusk) a postupně zašleháme cukr moučku a tvaroh dohladka. Cukru dávám podle chuti nevážím ho.
Tmavá náplň
Čokoládu dáme do kastrůlku přidáme smetanu a rum. Necháme přejít varem, ale stále mícháme, aby se nezpálila musí se nechat zredukovat tak až zhoustne. Necháme schladnout občas promícháme.
Plnění
Jako první dáme ušlehaný tvaroh - uhladíme nalejeme schladlou čokoládu, tvaroh, čokoládu a poslední vrstva tvaroh. Necháme ztuhnout zdobíme ovocem a můžeme i šlehačkou.


Fotky receptu Brambůrčin mls:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brambůrčin mls
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !