Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2019
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Brankův dort

fotka Brankův dort
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Brankův dort:

6 vajec  | 150 g práškového cukru  | 150 g hrubé mouky  | 50 g čokolády  | Kakaová nadívka:  | 100 g másla  | 80 g práškového cukru  | 1 žloutek  | 2 balíčky vanilkového cukru  | 20 g kakaa

Postup přípravy receptu Brankův dort:

Z bílků ušleháme tuhý sníh, přidáme do něj žloutky a mícháme asi 10 minut. Přidáme prosetý cukr, mouku a nakonec strouhanou čokoládu. Dortovou formu vymastíme rozpuštěným máslem, vysypeme moukou a nalejeme do ní těsto. Těsto pečeme pomalu ve vyhřáté troubě. Upečený dort necháme vychladnout, rozřízneme v půli a plníme nádivkou. Také povrch a boky dortu potřeme nádivkou a posypeme strouhanou čokoládou. Dort ozdobíme čokoládovými bonbóny.

Nádivka: Máslo s cukrem, žloutkem a vanilkovým cukrem mícháme do pěny. Potom přidáme proseté kakao a ještě jednou dobře promícháme.


Fotky receptu Brankův dort:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brankův dort
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !