Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.10. 2018
Dnes má svátek Teodor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Brazilská roštěná s omáčkou

fotka Brazilská roštěná s omáčkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Brazilská roštěná s omáčkou:

dle potřeby: olivový olej  | 1/2 kg kořenová zelenina  | 30 ml espresso (silné)  | dle chuti: sůl a drcený černý pepř  | 1 kg telecí kosti  | 2,5 l hovězí vývar  | 4 plátky roštěná

Postup přípravy receptu Brazilská roštěná s omáčkou:

Kořenovou zeleninu očistíme a spolu s omytými telecími kostmi ji vložíme do hlubokého pekáče. Troubu rozehřejeme na 200 °C a zeleninu s kostmi v ní pečeme minimálně 30 - 40 minut. Kosti a zelenina by měly být tmavé, ale ne spálené. Pak do pekáče nalijeme vývar, teplotu snížíme na polovinu a vše necháme v troubě téměř 10 hodin vařit. Případně můžeme použít i papiňák.

Vývar z kostí scedíme do hrnce, přidáme kávu a podle potřeby jej osolíme. Vývar vaříme, dokud se jeho množství nezredukuje na polovinu. Omáčku máme připravenou.

Zhruba hodinu před koncem vaření si připravíme masíčko. Plátky posypeme pepřem mletým nahrubo a solí a to z obou stran. Pak je vložíme do misky a lehce zakápneme olivovým olejem. Maso necháme asi půl hodiny marinovat. Na pánvi rozpálíme olivový olej a maso na něm restujeme 5 - 6 minut z obou stran.

Opečené maso servírujeme přelité omáčkou a podáváme se salátem.



Fotky receptu Brazilská roštěná s omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brazilská roštěná s omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky