Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Břeclavské artyčoky

fotka Břeclavské artyčoky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Břeclavské artyčoky:

250 g artyčokových spodečků  | 200 g bílé části pórku  | 200 g žampionů  | 50 g jablek typu Golden  | 4 lžíce bílého vína  | 3 lžíce másla  | špetka masoxu  | špetka soli  | špetka pepře  | 3 lžíce sekané petrželky

Postup přípravy receptu Břeclavské artyčoky:

Artyčokové spodečky necháme na sítě okapat. Pórek nakrájíme na kostičky, omyjeme a osušíme v plátně. Očištěné houby a jablko nakrájíme na malé kostičky.
Na lžíci másla asi 1 minutu za stálého míchání restujeme pórek a jablko. Necháme v sítu okapat. K výpeku přidáme lžíci másla a 2 minuty na něm za stálého míchání restujeme houby. Přidáme je k pórku.
Do výpeku přidáme odkapanou šťávu, víno a masový extrakt. Tekutinu svaříme, aby zbyly jen 4 lžíce,osolíme, opepříme, přidáme osmahnuté pří sady, promícháme a přeložíme do připravené misky.
V pánvi rozpustíme lžíci másla, vložíme petrželku a artyčoky. Trochu osolíme a opečeme. Naplníme a připravíme k podávání.


Fotky receptu Břeclavské artyčoky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Břeclavské artyčoky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !