Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.07. 2018
Dnes má svátek Čeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Brněnské vepřové řízky

fotka Brněnské vepřové řízky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Brněnské vepřové řízky:

4 tenké vepřové řízky  | 100 g šunky  | 1 lžíce sterilovaného hrášku  | 2 velká vejce  | 20 g másla  |  sůl  |  olej nebo tuk na smažení  |  hladká mouka  | 2 lžíce mléka  |  strouhanka

Postup přípravy receptu Brněnské vepřové řízky:

Na kostičky nakrájenou šunku a okapaný hrášek osmahneme na rozehřátém másle, zalijeme jedním osoleným vejcem a umícháme v řidší nádivku. Nádivkou potřeme naklepané a osolené řízky, přeložíme je v půli, okraje sklepneme paličkou na maso a obalíme v mouce, ve vejci rozšlehaném s mlékem a ve strouhance a usmažíme po obou stranách na rozehřátém oleji nebo tuku.


Fotky receptu Brněnské vepřové řízky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brněnské vepřové řízky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !