Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Brodský řízek

fotka Brodský řízek
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Brodský řízek:

4 plátky uzeného masa  | 4 plátky sýra  |  plnotučná hořčice  |  hladká mouka  |  vajíčko  |  mléko  |  strouhanka  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Brodský řízek:

Uzené maso pokrájíme na tenčí plátky (sudý počet). Z bloku sýra také nakrájíme plátky. Na plátek masa položíme plátek sýra a na sýr maso. Sepneme asi dvěma párátky a opepříme. Potřeme z obou stran hořčicí (na kávovou lžičku si dáme hořčici, přendáme na maso a lžičkou rozetřem po masu). Obalíme v trojobalu - hladká mouka, těstíčko ( vajíčko, mléko, mouka a trochu soli ) a strouhanka. Osmažíme po obou stranách.
Vhodnou přílohou jsou brambory.


Fotky receptu Brodský řízek:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brodský řízek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !