Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.07. 2018
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Brokolice dušená s masem

fotka Brokolice dušená s masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Brokolice dušená s masem:

60 dkg brokolice  | 40 dkg vepřové plece  | 2 lžíce oleje  | 1 cibule  | 1 stroužek česneku  | špetka soli  | špetka pepře  | 5 lžic kečupu  | 2 vejce natvrdo

Postup přípravy receptu Brokolice dušená s masem:

Vepřové maso naklepeme a nakrájíme na kostky. Za
stálého míchání je opečeme na oleji, vyjmeme, pak
na oleji osmažíme drobně krájenou cibuli a vmícháme
prolisovaný česnek. Hned přidáme maso, sůl, pepř,
trochu vody a dusíme, až téměř změkne. Občas
zamícháme a podlijeme. Brokolici rozebereme na
drobné růžičky, přidáme k masu a dusíme doměkka.
Na závěr přidáme kečup a hotové ozdobíme na talíři
půlkami vařených vajec.


Fotky receptu Brokolice dušená s masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brokolice dušená s masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !