Novoroční předsevzetíNovoroční předsevzetí 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Velký roční horoskop na rok 2018Velký roční horoskop na rok 2018 Je naše dítě zralé na vstup do školy?Je naše dítě zralé na vstup do školy?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.01. 2018
Dnes má svátek Drahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Brokolice se sezamem a parmezánem

fotka Brokolice se sezamem a parmezánem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Brokolice se sezamem a parmezánem:

2 palice brokolice  | 50 g i více loupaného (bílého) sezamu  | 50 g parmezánu  |  máslo nebo olivový olej  |  sůl  |  citronový pepř

Postup přípravy receptu Brokolice se sezamem a parmezánem:

Sezamová semínka nasucho lehce opražte na pánvi. Brokolici rozeberte na růžice, vložte do vroucí osolené vody, asi 3 až 5 minut povařte (téměř do změknutí) a pak sceďte. Rozdělte na talíře, posypte opraženým sezamem, pepřem, nastrouhaným parmezánem a omastěte rozpuštěným máslem nebo olejem.


Fotky receptu Brokolice se sezamem a parmezánem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brokolice se sezamem a parmezánem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !