Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Broskev po své čokoládové stránce

fotka Broskev po své čokoládové stránce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 24

Použité suroviny receptu Broskev po své čokoládové stránce:

1 sáček čokoládového pudingu  | 2 lžíce cukru do pudingu  | 1 kelímek cukru do tvarohu  | 40 dcl mléka  | 220-250 g měkkého tvarohu  | 4 ks osušených broskví (z kompotu)

Postup přípravy receptu Broskev po své čokoládové stránce:

Puding uvaříme podle návodu ve výše uvedeném množství mléka a 2 lžícemi cukru. Odebereme 8 lžiček tvarohu - zbylý tvaroh vmícháme do pudingu. Broskve položíme na dezertní talířky kulatou stranou dolů (seřízneme trochu špičky, aby broskev nepadala) a naplníme je pudingovou směsí. Na každou broskev následně dáme po 1 lžičce odebraného tvarohu oslazeného 1 lžičkou cukru a párátkem nebo špejlí nakreslíme libovolný vzor.




Fotky receptu Broskev po své čokoládové stránce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Broskev po své čokoládové stránce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles