Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Broskve naložené v brandy

fotka Broskve naložené v brandy
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Broskve naložené v brandy:

1,5 kg zralých, ale tvrdých broskví  | 1,5 kg cukru  | 1 litr vody  | 300 ml jemné brandy  | dle chuti: kandované třešně nebo višně  | látkový sáček s kořením obsahující:  | 1 vanilkový lusk  | 1 menší tyčinku skořice  | 3 až 4 kardamomy  | 4 hřebíčky

Postup přípravy receptu Broskve naložené v brandy:

Broskve ponořte na pár sekund do vroucí vody, pak do ledové a sloupněte je. Nožem je rozpulte a vypeckujte. Mezitím svařte v hrnci 1 litr vody s 500 g cukru na sirup, do kterého vložíte půlky broskví, stáhněte oheň a povařte 5 minut (pozor, musí zůstat pevné). Broskve vyjměte a nechte vychladnout. Do sirupu přidejte zbývající cukr, vložte sáček s kořením a znovu svařte. Nechte vychladnout, odstraňte koření a přidejte brandy. Do každé poloviny broskve vložte višeň a naskládejte je do sklenic. Zalijte sirupem s brandy, zavíčkujte. Obsah již nemusíte sterilovat.


Fotky receptu Broskve naložené v brandy:

Broskve naložené v brandy
Broskve naložené v brandy
Fotky vložil: epospa 
Hodnocení receptu Broskve naložené v brandy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !