Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Broskve pod marokánkovou peřinou

fotka Broskve pod marokánkovou peřinou
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Broskve pod marokánkovou peřinou:

4 lžíce třtinového cukru  | 170 g marokánek  | 3 bílky  | 1 konzerva kompot. broskví

Postup přípravy receptu Broskve pod marokánkovou peřinou:

Broskve scedíme a nakrájíme na větší kostky. Troubu předehřejeme na 220 - 250 °C. Zapékací misku vymažeme máslem. Rozložíme do ní kousky broskví.
Marokánky naláme do igelitového pytlíku a v něm je rozdrtíme.
Bílky lehce osolíme a ušleháme je v tuhý sníh. Vmícháme do něj drcené marokánky a hmotu rozprostřeme na broskve v zapékací misce. Nakonec vše posypeme třtinovým cukrem.
Zapékací misku vložíme to předehřáté trouby a broskve zapékáme, až sníh zezlátne.
Broskve pod marokánkovou peřinou necháme trochu zchladnout a pak ihned podáváme.


Fotky receptu Broskve pod marokánkovou peřinou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Broskve pod marokánkovou peřinou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !