Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Broskve pod peřinou

fotka Broskve pod peřinou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++++++++-
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Broskve pod peřinou:

30 dkg mandlí  | 2 broskve  | 4 lžičky čokoládového krému  | 2 bílky

Postup přípravy receptu Broskve pod peřinou:

Mandle spaříme, oloupeme a nasekáme na nudličky. Z bílků ušleháme tuhý sníh.

Gril rozpálíme na 230°C.

Broskve rozložíme řeznou stranou nahoru do ohnivzdorné misky. Do důlků od pecek dáme vždy po lžičce čokoládového krému. Na takto připravený základ uděláme sněhovou peřinu, kterou posypeme sekanými mandlemi. Misku dáme pod gril a zapékáme dozlatova.

Broskve pod peřinou ihned servírujeme.


Fotky receptu Broskve pod peřinou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Broskve pod peřinou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles