Novoroční předsevzetíNovoroční předsevzetí 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Velký roční horoskop na rok 2018Velký roční horoskop na rok 2018 Je naše dítě zralé na vstup do školy?Je naše dítě zralé na vstup do školy?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.01. 2018
Dnes má svátek Drahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Broskvová kostka

fotka Broskvová kostka
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Broskvová kostka:

na korpus:  | 3 vejce  | 90 g cukru krupice  | 120 g hladké mouky  | na náplň:  | 500 ml šlehačky  | 250 g tvarohu  | 150 g cukru  | 20 g plátkové želatiny  | 1 broskvový kompot  | 1 dortové želé

Postup přípravy receptu Broskvová kostka:

Připravte si náplň: Smíchejte broskvovou šťávu, tvaroh a cukr s želatinou. Vše smíchejte a lehce vmíchejte ušlehanou šlehačku. Korpus dejte na dno formy a nalijte na něj půlku tvarohové hmoty. Nakrájené a okapané broskve rozložte na hmotu a zalijte zbytkem tvarohu. Po ztuhnutí zalijte dortovým želé připraveným podle návodu. Nakonec krájejte na kostky a ozdobte šlehačkou.


Fotky receptu Broskvová kostka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Broskvová kostka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !