Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Broskvový koláč s tvarohovou polevou

fotka Broskvový koláč s tvarohovou polevou
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Broskvový koláč s tvarohovou polevou:

Těsto:  | 140 g mouky  | 140 g tvarohu  | 140 g másla  | 1 sáček vanilkového cukru  |  špetka prášku do pečiva  |  špetka soli  |  trochu másla pro formu  |  trochu mouky ke zpracování  | 70 g broskve  | Tvarohový přeliv:  | 2 žloutky  | 250 g tvarohu  | 70 g medu  | 2 lžíce tuzemáku (rumu)  | 2 lžíce citrónové šťávy  | 2 lžíce mouky  | 2 bílky

Postup přípravy receptu Broskvový koláč s tvarohovou polevou:

Broskve omyjeme a nakrájíme na plátky. Potom je rozprostřeme na těsto a v předehřáté troubě při teplotě 180 °C asi 20 minut pečeme. Mezitím promícháme žloutky, tvaroh, med, tuzemák (rum) , citrónovou šťávu a mouku. Bílek hustě zpěníme a podtáhneme pod tvarohovou masu. Po 20 minutách přelijeme přes broskvový koláč a při stejné teplotě (180 °C) pečeme dalších 40 minut.


Fotky receptu Broskvový koláč s tvarohovou polevou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Broskvový koláč s tvarohovou polevou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !