Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2019
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Broskvový závin

fotka Broskvový závin
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Broskvový závin:

200 g hladké mouky  |  špetka soli  | 80 ml vody  | 50 ml oleje  | 1 vejce  | 250 g mléčného pudinku  | 250 g mascarpone  | 150 g měkkého tvarohu  | 3 vejce  | 1 vanilkový cukr  | 400 g broskví nakrájených na osminky  | 50 g másla

Postup přípravy receptu Broskvový závin:

Do mísy dáme mouku, sůl, vodu, olej a vypracujeme těsto. Přeložíme ho na pomoučenou dosku, přikryjeme horkým rendlíkem a necháme 30 minut odpočinout. Pak těsto vyválíme na obdélnik, potřeme plnkou, obložíme broskvemi a zvineme. Závin dáme na plech s papírem na pečení, vložíme do trouby vyhřáté na 180 stupňů a pečeme asi 40 minut. Asi 10 minut před dopečením závin potřeme rozšlehaným vejcem.
Plnku si připravíme smícháním pudinku, mascarpone a tvarohu, který sme vyšlehali s cukrem, vejcemi a máslem.


Fotky receptu Broskvový závin:

Broskvový závin
Fotky vložil: uschi3 
Hodnocení receptu Broskvový závin
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !