Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brusinky s hruškami a jablky

fotka Brusinky s hruškami a jablky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Brusinky s hruškami a jablky:

1/2 kg hrušek  | 1 kg brusinek  | 1 kg cukru  | 1/2 kg jablek  | 3 lžíce pomer. kůry nakrájené a restované  | 3 hřebíky

Postup přípravy receptu Brusinky s hruškami a jablky:

Brusinky opláchneme. Jablka a hrušky oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kousky. Uvedeme do varu sklenici vody s citronovou šťávou a vložíme do ní připravené ovoce. Povaříme asi 5 minut a scedíme. Z cukru a 3/4 vody v níž se vařilo ovoce, připravíme sirup. Uvedeme jej do varu, vsypeme povařené ovoce a na mírném ohni vaříme, až ovoce zesklovatí (30 minut). Když brusinky klesnou ke dnu, odstraníme pěnu. Sedm minut před koncem vaření vložíme hřebíčky, pomerančovou kůru a promícháme. Zavařenina je hotová pokud na chladném talířku rychle rosolovatí. Horkým ovocem plníme zavařovací sklenice, rychle zavíčkujeme, převrátíme dnem vzhůru .


Fotky receptu Brusinky s hruškami a jablky:

Brusinky s hruškami a jablky
Brusinky s hruškami a jablky
Fotky vložil: vilka 
Hodnocení receptu Brusinky s hruškami a jablky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !