Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brynzové opékance

fotka Brynzové opékance
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Brynzové opékance:

400 g hladké mouky  |  sůl  |  lžíce práškového cukru  | 20 g droždí  |  mléko podle potřeby  | 200 g brynzy  | 100 g tuku na polití

Postup přípravy receptu Brynzové opékance:

Z droždí, mléka mouky a cukru zaděláme kvásek. Mouku prosijeme, přidáme sůl, cukr, kvásek, trochu mléka a vypracujeme těsto, které necháme kynout. Pak z něho děláme šišky, které dáváme na pomaštěný plech a vykynuté upečeme v troubě.

Teprve druhý den vhazujeme šišky do vařící vody. Jakmile vyplavou na povrch, rychle je naběračkou vyndáme, posypeme je brynzou a pokropíme tukem. Stejně šišky můžeme sypat mletým mákem, cukrem a mastit tukem.


Fotky receptu Brynzové opékance:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brynzové opékance
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !