Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 25.06. 2019
Dnes má svátek Ivan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Brynzové strapačky

fotka Brynzové strapačky
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Brynzové strapačky:

500 g brambor  | 200 g hladké mouky  | 1 lžička soli  | 200 g brynzy  | 80 g slaniny  | 30 g sádla

Postup přípravy receptu Brynzové strapačky:

Očištěné brambory postrouháme, přidáme sůl, mouku a uděláme těsto. Z těsta nožem do vařící vody házíme malé halušky. Když vyjdou na povrch vody, děrovanou sběračkou je ihned vybíráme. Potom halušky polejeme rozpuštěnou slaninou a sádlem, posypeme brynzou a zamícháme. Strapačky jsou výborné s kyselou smetanou.


Fotky receptu Brynzové strapačky:

Brynzové strapačky
Brynzové strapačky
Brynzové strapačky
Brynzové strapačky
Brynzové strapačky
Brynzové strapačky
Brynzové strapačky
Brynzové strapačky
Brynzové strapačky
Brynzové strapačky
Fotky vložil: MichelePrg,damami,Marci7,vilka,Nandiči 
Hodnocení receptu Brynzové strapačky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !