Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.11. 2019
Dnes má svátek Alžběta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Brynzový trhanec s koprem

fotka Brynzový trhanec s koprem
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 38

Použité suroviny receptu Brynzový trhanec s koprem:

nudlové těsto  | 100 g másla  | 200 g brynzy  | kopr  | kyselá smetana

Postup přípravy receptu Brynzový trhanec s koprem:

Nudlové těsto rozválíme a pokrájíme na širší pásy, uložíme na sebe a rozřežeme na široké nudle. Nudle rukou potrháme na kostky a uvaříme v osolené vodě. Po uvaření je vyjmeme, polejeme rozpuštěným máslem, posypeme brynzou a posekaným koprem. Všechno dobře rozmícháme a podáváme s kyselou smetanou.


Fotky receptu Brynzový trhanec s koprem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brynzový trhanec s koprem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !