Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Bůček speciál

fotka Bůček speciál
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Bůček speciál:

5 kuliček pepř celý  | 1 kg libový vepřový bůček  | 12 stroužků česnek  | na potření:  | 1 lžička mletý bílý pepř  | 1 lžička grilovací koření  | 1 lžička mletá sladká paprika  | 1 lžička kari  | 15 stroužků česnek  | dle chuti: tabasco  | 1/2 lžičky worcesterská omáčka

Postup přípravy receptu Bůček speciál:

Česnek oloupeme.

Bůček dáme do tlakového hrnce, přidáme stroužky česneku, bobkový list a celý pepř. Vaříme přibližně 45 minut, potom vykostíme a necháme vychladnout.

Mezitím jsme si ze všech surovin připravili směs, kterou vychladlý bůček potřeme. Vše zabalíme do alobalu a dáme na týden do chladu uležet.

Vhodné k pivu s čerstvým chlebem.


Fotky receptu Bůček speciál:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bůček speciál
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !