Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Jedeme na výlet
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 16.10. 2019
Dnes má svátek Havel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Buchta naopak

fotka Buchta naopak
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Buchta naopak:

4 vejce  | 30 dkg mletý cukr  | 15 dkg tuku - Hera  | 30 dkg pol. mouky  | 1 prášek do pečiva  | 1 tvaroh  |  jablka  |  čok.poleva

Postup přípravy receptu Buchta naopak:

Na vymazaný a vysypaný plech nakrájíme jablka na plátky, na ně nalejeme těsto. Tuk utřeme s cukrem, pak žloutky, mouku s práškem do pečiva, mléko dle potřeby a nakonec sníh. Po upečení, vychladnutí - vyklopíme, dáme na to tvarohovou náplň a čokoládu rozpuštěnou se sádlem, aby nepraskala při krájení, můžeme ještě něčím posypat - nemusíme!


Fotky receptu Buchta naopak:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Buchta naopak
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !