Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.06. 2019
Dnes má svátek Jan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Buchta s červenou řepou

fotka Buchta s červenou řepou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Buchta s červenou řepou:

450 g konzerva červené řepy (scezené, stačí jen přes víko)  | 1/2 hrnku jogurtu  | 1 1/2 KL bi sody  | 3/4 hrnku oleje  | 2 hrnky mouky  | 1 hrnek cukru  | 2 PL kakaa  | 2 vejce

Postup přípravy receptu Buchta s červenou řepou:

Řepu rozmačkáme. Cukr, vejce a olej dobře ušleháme do husta. Vmícháme jogurt a řepu a nakonec mouku smíchanou s bi sodou a kakaem. Těsto je na dvě menší formy vhodné pro mikrovlnku. Vlníme asi 7 minut. Chceme-li péct v troubě, dáme těsto do větší, vymazané a vysypané formy (pokud nepoužijeme silikonovou) a pečeme asi 40 minut.


Fotky receptu Buchta s červenou řepou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Buchta s červenou řepou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !