Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Buchta šup tam

fotka Buchta šup tam
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Buchta šup tam:

4 hrnky polohrubé mouky  | 2 hrnky krupicového cukru  | celé máslo  | 1 kypřící prášek  | 5 vajec  | 250 ml teplého mléka  | špetka soli  |  ovoce, tvaroh, čokoláda, kokos

Postup přípravy receptu Buchta šup tam:

V míse promícháme mouku, cukr, prášek do pečiva, měkké máslo, vejce, mléko a sůl.
Těsto pak vylijeme na plech potřený olejem a vysypaný moukou. Dáme do vyhřáté trouby a pečeme pomalu. Zda je korpus hotový, se přesvědčíme špejlí. (nesmí nic zůstat)
Po vychladnutí můžeme korpus ozdobit jakýmkoliv způsobem. Například potřením tvarohu a dozdobením ovocem nebo polít čokoládou a posypat kokosem. To už záleží na tom, co máte rádi.
PS: těsto se dá rozdělit i na dvě části a do jedné přisypat kakao... Buchta je skvělá a těsto vláčné. Vřele doporučuji.


Fotky receptu Buchta šup tam:

Buchta šup tam
Buchta šup tam
Fotky vložil: pozri 
Hodnocení receptu Buchta šup tam
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !