Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.07. 2018
Dnes má svátek Luboš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Budvar guláš

fotka Budvar guláš
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Budvar guláš :

1000 g hovězí maso přední nejlépe krk  | 200 g sádlo vepřové  | 600 g cibule  | 20 g paprika mletá  | 70 g rajský protlak  | 1 g majoránka  | 2 g kmín  | 30 g mouka hladká  | 30 g sůl  | 850 g zeleninové lečo pokud možno v oleji  | 200 g slanina bez kůže  | 600 g vývar z vepřových a telecích kostí

Postup přípravy receptu Budvar guláš :

Na kolečka nakrájenou cibuli vložíme do rozehřátého sádla, přidáme drcený kmín. Na osmahnutý základ přidáme na kostky nakrájené maso, mletý pepř, sůl a dusíme ve vlastní šťávě. Po vyrestování zaprášíme moukou, přidáme mletou papriku, rajčatový protlak, majoránku, zalijeme vývarem a dusíme do měkka. Zvlášť na pánvičce osmahneme slaninu bez kůže, nakrájenou na kostičky. Přidáme podusit zeleninové lečo. Vložku přidáme do hotového guláše a promícháme.


Fotky receptu Budvar guláš :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Budvar guláš
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !