Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Kdy se slaví Halloween v roce 2017?Kdy se slaví Halloween v roce 2017? Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 17.10. 2017
Dnes má svátek Hedvika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Bulharské fazole

fotka Bulharské fazole
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Bulharské fazole:

1 baleni velké fazole  |  Vegeta  |  petrželka  | 1 cibule  |  ostrý kečup  |  čubrica  |  pepř

Postup přípravy receptu Bulharské fazole:

Proprané fazole nechám namočit přes noc, druhý den propláchnu a dám vařit. Přidám jednu nakrájenou cibulku, asi 3 lžíce pálivého kečupu, Vegetu, čubricu, malinko opepřím. Fazole vaříme do měkka, na konci necháme téměř vyvařit vodu, tak aby zůstalo vody jen trošku a z té je takový sosík... Pak přidám nadrobno nakrájenou petrželku. Je to dobré teplé i studené, s čerstvým chlebem.


Fotky receptu Bulharské fazole:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bulharské fazole
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
Poslat emailem GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Potřebujete stylová a pohodlná křesla do pracovny? Vyberte si kvalitní kancelářské židle Hawaj.

NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !