Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.04. 2018
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Buřtové špízy s pórkem

fotka Buřtové špízy s pórkem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Buřtové špízy s pórkem:

8 menších buřtů  |  2 menší pórky  |  50 ml olivového  |  kečup  |  čerstvý tymián  |  mletý pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Buřtové špízy s pórkem:

Pórek dobře omyjeme, nakrájíme na špalíky, osolíme a naskládáme do těsné nádoby. Přidáme větvičky tymiánu, zalijeme olejem, opepříme a nenecháme 3 hodiny odležet. Buřty oloupeme, nakrájíme na stejně velké špalíky jako pórek, po stranách je lehce nařízneme a napíchneme je střídavě s pórkem na jehly nebo špejle. Špízy pečeme v alobalové míse na grilu nebo v pekáčku v troubě dozlatova a před podáváním je pokapeme kečupem a posypeme čerstvým tymiánem.


Fotky receptu Buřtové špízy s pórkem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Buřtové špízy s pórkem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !