Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Buřty v černém pivu

fotka Buřty v černém pivu
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Buřty v černém pivu:

2 cibule  | 10 ks špekáčky  | 1 sklenice kečupu  | 500 ml černé pivo  | 1 lžička mletá pálivá paprika

Postup přípravy receptu Buřty v černém pivu:

Cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky. Špekáčky, pokud nejsou v přírodním střívku, oloupeme. Podélně je je do dvou třetin výšky nakrojíme. Do vzniklých zářezů vložíme po 2 plátcích cibule.

Připravené buřty naskládáme do pekáčku těsně vedle sebe. Okořeníme je paprikou nebo chilli kořením, podlijeme pivem a kečupem. Podléváme tak, aby byly buřty ponořeny asi z poloviny. Zbylou cibuli přidáme klidně do omáčky.

Troubu předehřejeme na 250 °C. Buřty na černém pivě pečeme odkryté asi 20 minut, až se kečup spojí s pivem do hladké šťávy.

Buřty v černém pivě podáváme s černým chlebem, pečivem, rýží nebo knedlíkem. Chléb je ovšem nejlepší na vytírání zbylé šťávy. Žízeň na úrovni extraligy zaručuji, proto nekonzumujme ve velké vzdálenosti od pípy.



Fotky receptu Buřty v černém pivu:

Buřty v černém pivu
Fotky vložil: spiderlork 
Hodnocení receptu Buřty v černém pivu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Komentáře receptu Buřty v černém pivu
Obrázek uživatelky
profil
Tyto buřty děláme dost často. Je to rychlé a dají se jíst i studené. Já ještě do řezu vtírám hořčici a do omáčky přidávám sojovku a worcester. Výborné jsou k tomu brambory. Doporučuji péct v remosce.

Oblíbené recepty v kategorii
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles