Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.04. 2018
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Buřty v pivní lázni

fotka Buřty v pivní lázni
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Buřty v pivní lázni:

500 g špekáčků  | 3 cibule  | 300 ml kečupu  | 250 ml piva  |  olej

Postup přípravy receptu Buřty v pivní lázni:

Špekáčky podélně rozpůlíme a nařežeme "na ježka". Dno pekáče potřeme olejem a posypeme cibulí pokrájenou na půlkolečka. Na cibuli naskládáme buřty ježkem nahoru. Podlijeme pivem a polijeme kečupem. Vložíme do trouby vyhřáté na 180°C a pečeme 30 - 40 minut. Je-li třeba, podlijeme pivem. Podáváme s chlebem. V případě absence špekáčků můžeme nouzově použít kabanos.


Fotky receptu Buřty v pivní lázni:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Buřty v pivní lázni
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !