Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Buženina

fotka Buženina
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 130 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Buženina:

1,5 kg vepřové kýty  | 6-12 malých cibulek  | 10 zrnek papře  | 2-3 bobkové listy  | 2 jablka  | 10 zrnek nového koření  |  estragonový ocet  |  madeira

Postup přípravy receptu Buženina:

Na pekáč položíme několik špejlí, aby se nám maso nepřipalovalo. Poté kýtu polijeme rozpuštěným máslem a posypeme tlučeným kořením a nadrobno nakrájenou cibulkou. Vložíme do pekáče, podlijeme 2 lžícemi vody a hustě propícháme vidličkou. Maso opečeme ze všeh stran, pak zmírníme oheň a pečeme v troubě asi 2 hodiny. Každých 5 až 10 minut podléváme šťávou střídávě s estragonovým octem a madeirou. Měkké maso vyjmeme z pekáče na mísu, polijeme masovou šťávou a necháme vychladnout. Nakrájíme na tenké plátky a podáváme s tatarskou omáčkou, zeleninovým salátem, ovocem, houbami a přikusujeme pečivo.


Fotky receptu Buženina:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Buženina
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice