Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bylinková roláda y hovězího s cuketovými nudlemi

fotka Bylinková roláda y hovězího s cuketovými nudlemi
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Bylinková roláda y hovězího s cuketovými nudlemi:

300 g mouky  | 3 vejce  | dle chuti a potřeby sůl, pepř, mouka na zpracování; solamyl  | 2 cukety  | 30 g Rama Creme Bonjour máslová pochoutka  | 20 g parmazánu  | 500 g hovězího masa (plátek)  | 1 lžíce Dijonnaise Hellmann´s  | 1 lžíce petrželky, rozmarýnu, tymiánu, šalvěje  | 1/2 lžíce oregana  | 400 g malých cibulek  | 200 ml portského a červeného vína (od každého vína 100 ml)  | 150 ml vývaru z Knorr Hovězí bujón  | 1 lžíce cukru  | 8 lžic Olivového oleje

Postup přípravy receptu Bylinková roláda y hovězího s cuketovými nudlemi:

Z mouky, vajíček, 2 lžic Olivového oleje Bertolli Classico a špetky soli si vymíchejte nebo vyšlehejte dohladka těsto, které zabalte do fólie a nechte hodinu odpočinout v ledničce. Podélně si rozřízněte maso a naklepejte. Rovnoměrně potřete Dijonnaise Hellmann´s a posypte nasekanými bylinkami. Smotejte do rolády, svažte nití a kolem dokola osolte a opepřete. V rozpáleném oleji opečte ze všech stran maso dozlatova na pánvi. Poté vyjměte. Ve výpeku si lehce osmahněte oloupanou cibuli, podlijte portským, 2/3 červeného vína a 2/3 Knorr vývaru. Vložte maso a pečte 30 minut v předehřáté troubě při 150 stupních. Odpočinuté těsto rozkrájejte na čtvrtky, vyválejte, pomoučete si vál a nakrájejte 20 cm dlouhé pásy, které podélně nařežte na 3 cm široké nudle. Roládu vyjměte z výpeku, zabalte do fólie. V malém kastrolku nechte zkaramelizovat cukr a podlijte zbytkem červeného vína a Knorr vývaru. Přidejte výpek s cibulkou a nechte lehce povařit 20 až 25 minut, dochuťtee solí a pepřem. Můžete pro lepší spojení přidat ve studené vodě rozmíchaný solamyl (škrobovou moučku).
Nudle vložte do vařící osolené vody, dávejte pozor, aby se nerozvařily. Nechte okapat. Na tenké plátky si nakrájejte cuketu. Lehce ji osmahněte ve zbytku oleje, přidejte nudle, Ramu a parmazán, osolte a opepřete. Roládu zbavte nití a nakrájejte na 3 centimetry široké plátky. Servírujte s omáčkou a nudlemi.



Fotky receptu Bylinková roláda y hovězího s cuketovými nudlemi:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bylinková roláda y hovězího s cuketovými
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !