Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bylinková salsa

fotka Bylinková salsa
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Bylinková salsa:

2 svazky petrželky  | 1 svazek bazalky popř. kopru  | 3 stroužky česneku  | dle chuti: kapary  | 2 malé kyselé okurčičky  | 5 ančoviček  | 1 lžíce dijonské hořčice  | dle chuti: olivový olej  | 1-2 lžíce dijonské hořčice  | dle potřeby: olivový olej  | 1-2 lžíce červeného vinného octa  | dle chuti: sůl a pepř

Postup přípravy receptu Bylinková salsa:

Bylinky nasekáme najemno a vložíme do mísy. Česnek rozetřeme se solí, kapary, okurčičky a ančovičky nasekáme a přidáme k bylinkám (vše musí být nasekáno poravdu pečlivě). Přidáme hořčici, olivový olej a ocet. Směs promícháme, ochutíme solí a čerstvě namletým pepřem. Nemělo by to být ani tekuté ani příliš husté, dle vlastní chuti dodáváme ocet, sůl a pepř, naředil lze olejem. Dáme odležet. Tato salsa je výborná na např. grilované panenky nebo jiný steak, popř. s koprem je moc dobrá na grilovanou rybu.


Fotky receptu Bylinková salsa:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bylinková salsa
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !