Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.07. 2018
Dnes má svátek Vítězslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Bylinkové bramboráky

fotka Bylinkové bramboráky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Bylinkové bramboráky:

6 větších brambor  | 100 g plátkové šunky  | 1/2 zeleného pórku  | 1 vejce  | 1 lžíce škrobové moučky  | několik větviček čerstvého tymiánu  |  mletý pepř  |  sůl  |  olej na smažení

Postup přípravy receptu Bylinkové bramboráky:

Brambory oloupeme, nakrájíme po délce na tenké plátky a ty pak na dlouhé tenké nudličky. Šunku a omytý pórek nakrájíme také na tenké dlouhé nudličky. Vše vložíme do mísy, přidáme otrhané lístky tymiánu, vejce a škrobovou moučku, osolíme, opepříme a dobře promícháme. Do pánve s rozehřátým olejem nalijeme vždy trochu těsta, rozetřeme ho do tenké vrstvy a bramborák usmažíme z obou stran do křupava. Ihned podáváme.


Fotky receptu Bylinkové bramboráky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bylinkové bramboráky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !