Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Bylinkové fondue

fotka Bylinkové fondue
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Bylinkové fondue:

300 g ementálu  | 4 trojúhelníčky smetanového taveného sýra  | 250 ml světlého piva  | 1 lžíce škrobu  | 2 lžíce třešňovice  | 4 lžíce sekaných bylinek

Postup přípravy receptu Bylinkové fondue:

300 g ementálu nakrájíme na drobné kostičky nebo hrubě nastrouháme. 4 trojúhelníčky smetanového taveného sýra nakrájíme na kostky. 250 ml světlého piva uvedeme do varu ve fonduové nádobě na plotýnce, postupně přidáváme sýr a rozpouštíme ho na mírném ohni (NEVAŘÍME!) za stálého míchání, až vznikne hladká, krémová omáčka. 1 lžíci škrobu smícháme se 2-3 lžícemi třešňovice a rozmíchaným škrobem fondue zahustíme, nakonec přidáme 4 lžíce sekaných bylinek (petrželka, kopr, pažitka, bazalka). Fondue udržujeme horké na ohřívači.


Fotky receptu Bylinkové fondue:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bylinkové fondue
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !