Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.07. 2018
Dnes má svátek Libor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Bylinkové kuřátko

fotka Bylinkové kuřátko
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Bylinkové kuřátko:

1 kuře  |  sůl  |  olej  |  citronová šťáva  |  česnek,(chceme-li pikantnější)  | kytička zelených bylinek (bazalka, petrželka, dobromysl, pažitka)

Postup přípravy receptu Bylinkové kuřátko:

Kuře omyjeme, osušíme, osolíme zevnitř i zvenku, potřeme citronovou štávou.
Do břišní dutiny dáme svazek bylinek.
Pomatláme olejem a posadíme do menšího pekáčku, povrch kuřátka můžeme ještě posypat sušenými bylinkami (bazalka, dobromysl) a kolem poklademe na plátky nakrájený česnek.
Malinko podlijeme a pečeme při 200 st. půl hodiny a pak při 180 do zlatova.


Fotky receptu Bylinkové kuřátko:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bylinkové kuřátko
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles