Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Bylinkové opečené brambory

fotka Bylinkové opečené brambory
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Bylinkové opečené brambory:

10 dkg slanina  | 2 ks paprika  | 1 kg brambory  | 1 ks cibule  |  tymián  |  oregano  |  sůl  |  česnek  |  majoránka

Postup přípravy receptu Bylinkové opečené brambory:

Brambory oloupeme a nakrájíme na půlkolečka. Na pánev dáme nakrájenou slaninu na kostičky a necháme vyškvařit tuk, škvarky vyndáme a dáme stranou. Cibulku oloupeme a nakrájíme na půlkroužky.
Do vypečeného tuku dáme brambory, pečeme a mícháme, osolíme a přidáme majoránku, oregano, tymián a dle chuti i česnek, ale nemusí být. Pokud by se brambory začaly připalovat, podlijeme trochu vodou, ale jen po dně, udělá se blátíčko. Když jsou brambory napůl hotové, přidáme na proužky očištěnou a na proužky nakrájenou papriku a na půlkroužky nakrájenou cibuli. Doplníme o škvarky, které máme ze začátku.
Brambory pečeme přikryté, ale často mícháme.


Fotky receptu Bylinkové opečené brambory:

Bylinkové opečené brambory
Fotky vložil: neri 
Hodnocení receptu Bylinkové opečené brambory
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !