Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.07. 2018
Dnes má svátek Ilja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Bylinkový řízek v česnekovém oleji

fotka Bylinkový řízek v česnekovém oleji
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Bylinkový řízek v česnekovém oleji :

4 ks kuřecích prsou, nebo 400 g vepřového masa  | 8 stroužků česneku  | 1-2 vajíčka  | 250 ml smetany  |  strouhanku  |  olej na smažení  |  mléko  |  sůl  |  pepř  |  máslo  |  bylinky dle chuti (pažitka, petrželka, majoránka, libeček, rozmarýn apd.)

Postup přípravy receptu Bylinkový řízek v česnekovém oleji :

Kuřecí, nebo vepřové maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme a opepříme.
Vajíčko rozšleháme se smetanou. Dle potřeby rozředíme mlékem a vzniklou hmotou obalíme řízky a vložíme do nasekaných bylinek dle chuti smíchaných se strouhankou. Strouhanku řádně přimáčkneme na maso. Klidně můžeme celou proceduru ještě jednou opakovat, není nutností. Smažíme po obou stranách dozlatova na česnekovém oleji.
Česnekový olej vytvoříme tak, že necháme rozehřát potřebné množství oleje na smažení a až je olej skoro rozpálený vhodíme do něj oloupané nožem rordrcené stroužky česneku. Česnek necháme osmažit do zlatavé barvy a vyndáme jej. Do takto připraveného oleje klademe řízky. Po usmažení necháme přebytečný olej odsát do ubrousku. Každý ještě horký řízek poklademe tenkým plátkem másla aby se krásně na řízku rozpustilo a ihned podáváme.



Fotky receptu Bylinkový řízek v česnekovém oleji :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bylinkový řízek v česnekovém oleji
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !