Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Byronovy brambory

fotka Byronovy brambory
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Byronovy brambory:

4 velké brambory  | 100 g másla  | 2 lžíce smetany ke šlehání  | 50 g pikantního tvrdého sýra  |  sůl  |  pepř  |  hladká mouka  |  olej na vymazání

Postup přípravy receptu Byronovy brambory:

Brambory omyjeme, slupku propícháme vidličkou a upečeme je v troubě doměkka (cca 45 min.). Horké rozpůlíme, dužinu vybereme lžící, v míse rozmačkáme s máslem, osolíme, opepříme a dáme vychladnout. Na pomoučeném vále uděláme z bramborové hmoty placičky ve tvaru karbanátků a naskládáme je na olejem vymazaný plech. Uprostřed každé vytvoříme palcem důlek, ten naplníme trochou smetany a nakonec posypeme sýrem. Grilujeme tak dlouho, až roztavený sýr zezlátne.


Fotky receptu Byronovy brambory:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Byronovy brambory
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda