Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bystrický dort

fotka Bystrický dort
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Bystrický dort:

150 g oříšků  | 5 vajec  | 140 g práškového cukru  | 1 balíček vanilkového cukru  | Nádivka:  | 150 g másla  | 150 g práškového cukru  | 100 g loupaných oříšků

Postup přípravy receptu Bystrický dort:

Oříšky vložíme do teplé trouby a pražíme je tak dlouho, až se dají loupat. Potom je vložíme do čistého ubrousku, třením je oloupáme a nakonec umeleme. Žloutky s práškovým a vanilkovým cukrem vymícháme do pěny. z bílků ušleháme tuhý sníh, který přimícháme s mletými oříšky ke žloutkům. Takot připravené těsto nalejeme do vymaštěné, moukou vysypané dortové formy, vložíme do vyhřáté trouby a pomalu pečeme. Upečený a vychladlý dort v polovině překrojíme, naplníme nádivkou a spojíme. Nádivkou potřeme povrch i boky. Dort ozdobíme oříšky a šlehačkou.

Nádivka: Máslo s práškovým cukrem vymícháme do pěny, přidáme loupané oříšky a zamícháme.


Fotky receptu Bystrický dort:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bystrický dort
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda