Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Candát po ostankinovsku

fotka Candát po ostankinovsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Candát po ostankinovsku:

800 g candáta  | 30 g oleje  | 1 cibule  | 12 oliv  | 100 ml rajčatové štávy  | 50 g tvrdého sýra  | 10 g másla  |  kopr  |  sůl  |  citronová štáva

Postup přípravy receptu Candát po ostankinovsku:

Porce candáta vykostíme, osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a opečeme po obou stranách na oleji. Rybu vyjmeme a na zbylém tuku osmažíme kolečka cibule. Do zapékací misky dáme porce candáta, opečenou cibuli, vypeckované olivy, zalijeme rajčatovou šťávou nebo ředěným rajským protlakem, posypeme nastrouhaným sýrem a pokapeme máslem. Nádobu nejprve prohřejeme na plotně, pak ji vložíme do trouby a poté candáta cca 30 min. zapékáme. Hotový pokrm podáváme ozdobený nasekaným koprem.



Fotky receptu Candát po ostankinovsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Candát po ostankinovsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !