Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Candát po záporožsku

fotka Candát po záporožsku
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Candát po záporožsku:

800 g candáta  |  sůl  |  pepř  |  hladká mouka  | 100 ml oleje  | 100 g mrkve a petržele  | 2 cibule  | 1 nakládaná okurka  | 4 rajčata  | 5 kuliček pepře  | 1 bobkový list  |  rybí vývar  | 1 citrón  |  petrželka

Postup přípravy receptu Candát po záporožsku:

Osolené a opepřené porce candáta obalíme v mouce a opečeme po obou stranách. Rybu vyjmeme a na oleji opečeme nudličky zeleniny, cibule a okurky. Přidáme oloupaná a nakrájená rajčata, sůl a koření, zalijeme trochou vývaru a podusíme. Opečeného candáta dáme do rendlíku, zalijeme dušenou zeleninou a dusíme na mírném ohni asi 10 minut. Candáta se zeleninou dáme na mísu a necháme vychladnout. Jednotlivé porce ozdobíme plátky citrónu a sekanou petrželkou.



Fotky receptu Candát po záporožsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Candát po záporožsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !