Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.06. 2018
Dnes má svátek Leoš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Candát ze Spolkového rybníka

fotka Candát ze Spolkového rybníka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Candát ze Spolkového rybníka:

800 g candáta  | 60 g másla  | 1 cibule  | 1 dl červeného vína  | 2 dl smetany  | podle chuti: tymián, sůl

Postup přípravy receptu Candát ze Spolkového rybníka:

Candáta nakrájíme na porce a osolíme. V pekáči rozpustíme máslo, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a mírně osmahneme. Do tohoto základu vložíme rybu, podlijeme vínem, posypeme špetkou tymiánu a v troubě pečeme. Poléváme smetanou a před dokončením zalijeme vínem.


Fotky receptu Candát ze Spolkového rybníka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Candát ze Spolkového rybníka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !