Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna? Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 14.11. 2018
Dnes má svátek Sáva
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Cannelloni s lilkovou náplní

fotka Cannelloni s lilkovou náplní
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Cannelloni s lilkovou náplní:

1 lilek (500 g)  | 1 cibule  | 2 stroužky česneku  | 5 lžic olivového oleje  | 300 g směsi mletého masa  | 1 lžička sušeného tymiánu  | 175 ml smetany  |  sůl, čerstvě mletý pepř  | 750 g rajčat  | 1/8 l suchého červeného vína  | 1 snítka rozmarýnu  | 150 g mozzarelly  | 12 kupovaných cannelloni  |  olej na vymazání

Postup přípravy receptu Cannelloni s lilkovou náplní:

Lilek dejte na plech do trouby předehřáté na 220 stupňů. Podle velikosti ho pečte 30 až 40 minut. Vyjměte ho, vychladlý rozpulte a dužinou vyberte lžící. Troubu nastavte na 200 stupňů (horkovzdušnou na 180 stupňů, plynovou na 3. stupeň). Zatímco se lilek bude péct, najemno nakrájejte oloupanou cibuli a česnek. Cibuli a polovinu česneku zpěňte na 2 lžících rozehřátého olivového oleje. Přidejte mleté maso a propékejte, až se bude drolit. Přidejte tymián, smetanu, sůl a pepř. Upravte do zhoustnutí. Rajčata spařte, sloupněte a nakrájejte na kousky. 2/3 rajčat vložte do pánve na rozehřátý zbývající olivový olej. Přidejte zbývající česnek, červené víno a rozmarýn. osolte a opepřete. Zvolna vařte 20 minut a prolisujte přes síto. vymažte zapékací nádobu. Mozzarellu nakrájejte na kostičky. polovinu kostiček promíchejte se syrovými rajčaty a lilkovou dužninou. Přimíchejte mleté maso. Směsí naplňte cannelloni a poskládejte do nádoby. Zalijte rajčatovou omáčkou a posypte zbývající mozzarellou. Zapékejte 40 minut.


Fotky receptu Cannelloni s lilkovou náplní:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Cannelloni s lilkovou náplní
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !