Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.06. 2018
Dnes má svátek Zdeňka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Caramel banana tart

fotka Caramel banana tart
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Caramel banana tart:

2 lžíce másla  | 1/2 hrnku tmavého cukru  | 200 ml šlehačky  | 4 ks banány  | 300 g listového těsta

Postup přípravy receptu Caramel banana tart:

Máslo rozpustíme, přidáme cukr a vaříme za stálého míchání do rozpuštění cukru. Vmícháme šlehačku a vaříme do zhoustnutí. Snížíme teplotu. Přidáme banány (rozpůlené) a povaříme 5 minut. Banány vyndáme a necháme trochu vychladnout. Lístové těsto dáme na plech. Banány položíme tak, aby zbyl 3cm okraj těsta, který přeložíme. Pečeme 20 minut. Polejeme zbylou omáčkou a nakrájíme. Můžeme podávat se šlehačkou či zmrzlinou.




Fotky receptu Caramel banana tart:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Caramel banana tart
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !