Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 18.11. 2019
Dnes má svátek Romana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Caramel banana tart

fotka Caramel banana tart
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Caramel banana tart:

2 lžíce másla  | 1/2 hrnku tmavého cukru  | 200 ml šlehačky  | 4 ks banány  | 300 g listového těsta

Postup přípravy receptu Caramel banana tart:

Máslo rozpustíme, přidáme cukr a vaříme za stálého míchání do rozpuštění cukru. Vmícháme šlehačku a vaříme do zhoustnutí. Snížíme teplotu. Přidáme banány (rozpůlené) a povaříme 5 minut. Banány vyndáme a necháme trochu vychladnout. Lístové těsto dáme na plech. Banány položíme tak, aby zbyl 3cm okraj těsta, který přeložíme. Pečeme 20 minut. Polejeme zbylou omáčkou a nakrájíme. Můžeme podávat se šlehačkou či zmrzlinou.




Fotky receptu Caramel banana tart:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Caramel banana tart
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.

Přehledné srovnání bankovních i nebankovních půjček online na Usetreno.cz



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !