Vložil: | Elisek0908 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 55 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Carbonada criolla:
3 lžíce oleje
| 1 kg zadního hovězího nakrájeného na kostky
| 1 zelená paprika nakrájená na drobno
| 2 bobkové listy
| 800 ml hovězího vývaru
| 3 brambory nakrájené na malé kousky
| 2 kukuřice nakrájené na kolečka
| 2 broskve nakrájené nadrobno
| sůl
| 2 cibule nakrájené na koečka
| 4 rajčata nakrájená na kousky
| 5 rozdrcených stroužků česneku
| 1 lžička oregána
| 250 ml bílého vína
| 3 sladké brambory nakrájené nadrobno
| 2 cukety nakrájené na kostičky
| 2 hušky nakrájené nadrobno
| pepř
Postup přípravy receptu Carbonada criolla:
V hrnci rozpálíme olej a na něm opečeme maso dohněda. Maso vyndáme, do hrnce dáme rajčata, papriku, cibuli a česnek a krátce podusíme. Přidáme vývar, víno a sůl s pepřem a krátce povaříme. Přidáme maso a brambory a na mírném příkonu vaříme 15 minut. Přidáme cuketu a kukuřici a vaříme dalších 10 minut. Přidáme ovoce a vaříme dalších 5 minut.
Fotky receptu Carbonada criolla:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!