Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.04. 2018
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Celer s masem po čínsku

fotka Celer s masem po čínsku
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Celer s masem po čínsku:

100 g vepřového masa  | 100 g zavařeného celeru  | 50 g zavařené mrkve  | 1 menší cibule  | 1 lžíce sójové omáčky  | 1 lžička mletého kmínu  | 1 lžička zázvoru  | 1/2 lžičky Glutasolu  | 1 lžíce octa  | 4 lžíce oleje  | 1 bílek  | 1 lžička Solamylu

Postup přípravy receptu Celer s masem po čínsku:

Maso nakrájíme na nudličky, rozmícháme ho se Solamylem a bílkem. Na pánev dáme olej, rozehřejeme, vložíme maso a mícháme, až je maso bílé. Pak přidáme zeleninu a smažíme za stálého míchání asi 8 minut. Na konec přidáme koření, zakápneme octem a ihned podáváme.


Fotky receptu Celer s masem po čínsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Celer s masem po čínsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !