Použité suroviny receptu Celerové řízečky v těstíčku:
500 g celeru
| 120 g plátkového eidamu
| 100 g šunky
| 2 ks vejce
| 100 ml mléka
| 100 g hladké mouky
| 150 g oleje
| špetku soli
Postup přípravy receptu Celerové řízečky v těstíčku:
Oloupaný celer uvaříme do poloměkka v osolené vodě.
Vychladlý jej nakrájíme na plátky, na každý plátek celeru poklademe plátek sýra, kolečko šunky a spíchneme párátkem. Namáčíme do těstíčka z vajec, mléka, mouky a soli.
Smažíme v horkém oleji po obou stranách dorůžova a podáváme s bramborovou kaší nebo vařenými bramborami.
Fotky receptu Celerové řízečky v těstíčku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!